Bliv medlem

På Esbjerg Børne- & Ungdomsteater er alle velkomne!

Du kan melde dig ind på teatret som aktiv medlem og være en del af det store, sjove og kreative fællesskab på eller bag scenen, eller du kan melde dig ind som passiv medlem for blot at støtte teatret, som udelukkende drives af frivillig arbejdskraft.

Kontingentet er fastsat til 150 kr. for aktive medlemmer og 100 kr. for passive medlemmer. Kontingentet bedes indbetalt på konto nr.: reg: 9736 konto: 0004694597

Der bliver sendt mail rundt til alle medlemmer i forbindelse med tilmelding til nye stykker. Det er dog muligt at tilmelde sig et stykke, selvom du ikke er medlem, og man skal først betale kontingent i dét øjeblik man er kommet på et hold. Du kan skrive en mail til os, for at høre om der i øjeblikket er hold med ledige pladser.

 

Disse oplysninger skal vi bruge i forbindelse med nyt medlemskab:

Navn:

Fødselsdagsdato og alder:

Telefonnummer: (Hvis man er under 18 år, skal vi bede om mor eller fars telefonnummer.)

Mailadresse: (Hvis man er under 18 år, skal vi bede om mor eller fars mailadresse.)

 

Alle medlemmer er sikret en plads til teatrets årlige sommerstykke. Pladserne på de øvrige forestillinger bliver udbudt til alle medlemmer og bliver besat efter ”først-til-mølle-princippet”. Man er altså som medlem af teatret kun garanteret deltagelse i én forestilling – nemlig det årlige sommerstykke. Send en mail til: esbjergboerneogungdomsteater@gmail.com med dine oplysninger, så er du allerede godt på vej til mange sjove timer!

 

Esbjerg Børne- & Ungdomsteater forbeholder sig ret til at bruge fotos og dvd-optagelser taget under prøver, forestillinger og andre arrangementer i teatrets regi, uden forudgående aftale med personerne. Læs alle hvordan vi behandler personoplysninger her.

 

Kontakt os på esbjergboerneogungdomsteater@gmail.com

 

 

 

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater