Bliv medlem

På Esbjerg Børne- & Ungdomsteater er alle velkomne!

Du kan melde dig ind på teatret som aktiv medlem og være en del af det store, sjove og kreative fællesskab på eller bag scenen, eller du kan melde dig ind som passiv medlem for blot at støtte teatret, som udelukkende drives af frivillig arbejdskraft.

Kontingentet er fastsat til 150 kr. for aktive medlemmer og 100 kr. for passive medlemmer bedes indbetalt på konto nr.: reg: 9736 konto: 0004694597

Der bliver sendt mail rundt i forbindelse med nye stykker til vores medlemmer og dem der har haft ønske om at komme på ventelisten. Ønsker man at være medlem, skal man først betale i det øjeblik man er kommet på et hold.

 

Disse oplysninger skal vi bruge i forbindelse med man bliver medlem.

Navn:

Fødselsdagdato og år:

Mor eller fars telefon nr.

Mailadresse: (Hvis man er under 18 år skal vi bede om forældres mailadresse og kun den. Vær her opmærksom på at hvis der bliver skifte mailadresse skal vi have den nye, hvis man stadig ønsker at modtage tilbud fra os.)

 

Pladserne på de øvrige forestillinger bliver udbudt til alle medlemmer og bliver besat efter ”først-til-mølle” princippet Vi gør igen opmærksom på at man som medlem af teater kun er garanteret deltagelse i et stykke, nemlig det årlige sommerstykket. Send en mail til: esbjergboerneogungdomsteater@gmail.com med dine opslysniger, så er du allerede godt på vej til mange sjove timer!

 

Esbjerg Børne- & Ungdomsteater forbeholder sig ret til at bruge fotos og dvd-optagelser taget under prøver, forestillinger og andre arrangementer i teatrets regi, uden forudgående aftale med personerne.

 

Kontakt os på esbjergboerneogungdomsteater@gmail.com

 

 

 

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater